vineri, 23 noiembrie 2012

Comunicat al Presedintelui Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) privind intemeierea de filiale in Republica Moldova


Anuntam oficial ca, in baza adunarilor de constituire tinute statutar, in prezenta delegatului membrilor fondatori, in zilele de 9 si 10 noiembrie a.c. s-au intemeiat filialele SCMD:
  •       Filiala 1 Chisinau
  •       Filiala 1 Orhei

Noile filiale grupeaza veterani din razboiul nistrean (1990-1992), distinsi in luptele pentru apararea libertatii, demnitatii si dreptului la existenta, in conformitate cu legislatia europeana a romanilor rasariteni.

SCMD va lupta pentru asigurarea legala de sprijin in domeniile juridic si sanatate a acestor eroi ai neamului romanesc, in majoritate, mutilati sau grav raniti in razboi.

Le uram bun venit in organizatia care militeaza pentru drepturile socio-economice ale militarilor si politistilor romani, ale tuturor militarilor si politistilor in rezerva si in retragere din statele membre NATO si UE. Cu aceasta ocazie, transmitem salutul nostru fratesc marelui erou al neamului romanesc, domnul Gl. Bg (r) Anton GAMURAR, fostul comandant al legendarei BPDS (Brigada de Politie cu Destinatie Speciala).

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu