joi, 10 octombrie 2013

În data de 20 octombrie 2013 organizăm la București Marșul pentru Basarabia

Numele meu este Mariana Solonari și sunt responsabilă pentru finanțare în cadrul ACȚIUNII 2012 - www.actiunea2012.ro – coaliția de organizații neguvernamentale care militează pentru reunirea teritoriilor românești de la est de Prut cu România, cel mai important proiect al națiunii române astăzi. În această vară am organizat strângerea a 117.000 de semnături pentru promovarea proiectului de lege privind statutul cetățenilor Republicii Moldova pe teritoriul României. Odată adoptată, legea ar face din Republica Moldova o prioritate a statului român. Printre prevederile cele mai importante se numără crearea unei instituții în subordinea primului ministru care să se ocupe de coordonarea strategiilor pentru cel de al doilea stat românesc, obținerea mai ușoară a vizelor de intrare în România de către românii de peste Prut precum și integrarea basarabenilor în viața socio-culturală din România.
În data de 20 octombrie 2013 organizăm la București Marșul pentru Basarabia, cu participarea a peste 10.000 de tineri români din toate provinciile romanești, inclusiv din Republica Moldova. Marșul are ca scop sensibilizarea opiniei publice și a factorilor decizionali cu privire la necesitatea tratării problematicii Republicii Moldova ca o prioritate națională.

Ne permitem, să vă solicităm ajutorul pentru realizarea acestui proiect. Sunt necesare tipărirea de afișe, foi volante, confecționarea de steaguri, plata transportului tinerilor din Republica Moldova la București. Cu o contributie de doar 100 de lei se pot tipări 600 de afișe, confecționa 60 de steaguri sau se poate plăti transportul cu autobuzul a 2 tineri din Republica Moldova la București, la marș. Dacă puteți să contribuiți cu mai mult decât 100 de lei este extrem de util.

Contribuția se trimite în contul cu codul IBAN RO50RNCB0092115538070001 deschis la Banca Comercială Română, filiala Universitate (București), aparținând Asociației ONOARE ŞI PATRIE (membră a Platformei Civice Acțiunea 2012), cu sediul în București, str. Liviu Rebreanu, nr. 7, cu Codul de Inregistrare Fiscala 26773441, cu mențiunea "Pentru ACȚIUNEA 2012". Imediat ce vom primi contribuția vă vom confirma încasarea.

Vă rugăm să ne confirmați prin e-mail, prin răspuns la această solicitare, dacă veți contribui, până la data de 15 octombrie 2013 și să transferați contribuția dumneavoastră până în data de 19 octombrie 2013.

Simultan, vă solicităm să ne recomandați patrioți care pot contribui financiar sau în natură (transport, tipărituri) la realizarea proiectului nostru.

Permiteti-ne, de asemenea, să vă informăm cu privire la acțiunile noastre.

Cu stimă,
 
Mariana Solonari
Responsabil Finanțare
Tel: 0766 482 458
Platforma Civică Acțiunea 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu